Vereniging in beeld

"Dankzij Open Armen voelen we ons weer mens, hebben we iets te betekenen." Maak kennis met de mensen van Open Armen in Halle.

Lees meer over onze verenigingen
Vereniging in beeld

Doe een gift

Met de
steun van

Logo Vlaanderen Logo Koning Boudewijnstichting Logo CERA Logo ESF
 

Actie

Campagne #lokaalsociaal

Tot de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober, en de Werelddag van Verzet tegen Armoede op 17 oktober, voert Netwerk tegen Armoede campagne rond lokaal sociaal beleid: #lokaalsociaal. Lokale besturen hebben heel wat instrumenten in handen op het terrein en dicht bij de mensen armoede en sociale uitsluiting terug te dringen. Ze kunnen onder meer  rechten meer automatisch of proactief toekennen, investeren in betaalbare huisvesting, medische zorg toegankelijker maken, schoolkosten helpen verminderen en culltuur- en vrijetijdsparticipatie meer bereikbaar maken voor mensen in armoede. 

Met de campagne #lokaalsociaal willen we lokale besturen (gemeenten en Ocmw's) inspireren om echt werk te maken van een lokaal beleid dat de strijd aanbindt met armoede en sociale uitsluiting. Maak alvast kennis met de vijf gezichten van onze campagne.

Alle info op www.netwerktegenarmoede.be/lokaalsociaal.
Lees meer over onze acties

25 jaar De Schakel in Puurs met Tutti Fratelli op 2 maart

12/2/2019
De Schakel in Puurs bestaat dit jaar 25 jaar en dat wil onze vereniging uiteraard niet ongemerkt laten voorbijgaan. Ze vieren hun verjaardag samen met de plaatselijke Wereldwinkel die evenveel kaarsjes mag uitblazen. Samen verwelkomen ze het sociaal-artistieke gezelschap Tutti Fratelli met de voorstelling Bloemen van een autist, over de onmogelijkheid van twee geliefden om tot elkaar te komen, want alles en iedereen loert mee.

De voorstelling vindt plaats op 2 maart om 20 uur in CC Binder in Puurs. Kaarten kosten €15, vriendenpas €13 en kansenpas €10. Alle info vindt u hier.

Blijf op de
hoogte

Via onze nieuwsbrief

Indien u via e-mail op de hoogte wenst te blijven, kan u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Via Facebook

Via Twitter