Vereniging in beeld

“Het is geen makkelijk leven zonder papieren,” zegt Brahim. “Maar toch zie ik mijn toekomst hier.” Brahim werkt als vrijwilliger bij Chez Nous.

Lees meer over onze verenigingen
Vereniging in beeld

Doe een gift

Actie

Cie Tartaren stelt voor: Liaison Publiek, van 28 november tot 3 december

Compagnie Tartaren, het Leuvense sociaal-artistieke gezelschap verbonden aan onze vereniging 't Lampeke, pakt voor de zesde keer uit met Liaison Publiek, een staalkaart van wat er op sociaal-artistiek vlak gebeurt in Leuven en Vlaanderen. Op het programma staat Natte sneeuw, een Hamlet-bewerking van De Figuranten uit Menen, en de kortfilm Take Good Care of My Baby van Kleinverhaal uit Oostende. Cie Tartaren pakt zelf ook uit met een kortfilm, een jaar geleden opgenomen met Roel Goyens.

Liaison Publiek loopt van 28 november tot 3 december. Het volledige programma vindt u hier.
Lees meer over onze acties

Betoging voor rechten van mensen zonder wettig verblijf op 12 november in Brussel

24/10/2017
Mensen zonder wettig verblijf werken zonder rechten om onze metro te renoveren, verzorgen zieken, letten op onze kinderen of onze ouders, werken in de horeca en de schoonmaak. En toch worden ze op alle vlakken uitgesloten en worden hun meest fundamentele rechten geschonden. Daarom komt het platform 'Steun aan de sans papiers' op straat, om een einde te kunnen maken aan deze rechteloosheid. Het wordt een reeks manifestaties om blijvend de aandacht hierop te vestigen.

Afspraak op 12 november om 14 uur aan Brussel-Noord. Op 13 december is de volgende manifestatie gepland, ook in Brussel.

Meer info vindt u hier.

Blijf op de
hoogte

Via onze nieuwsbrief

Indien u via e-mail op de hoogte wenst te blijven, kan u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Via Facebook

Via Twitter