Vereniging in beeld

“Het is geen makkelijk leven zonder papieren,” zegt Brahim. “Maar toch zie ik mijn toekomst hier.” Brahim werkt als vrijwilliger bij Chez Nous.

Lees meer over onze verenigingen
Vereniging in beeld

Doe een gift

Actie

Cie Tartaren stelt voor: Liaison Publiek, van 28 november tot 3 december

Compagnie Tartaren, het Leuvense sociaal-artistieke gezelschap verbonden aan onze vereniging 't Lampeke, pakt voor de zesde keer uit met Liaison Publiek, een staalkaart van wat er op sociaal-artistiek vlak gebeurt in Leuven en Vlaanderen. Op het programma staat Natte sneeuw, een Hamlet-bewerking van De Figuranten uit Menen, en de kortfilm Take Good Care of My Baby van Kleinverhaal uit Oostende. Cie Tartaren pakt zelf ook uit met een kortfilm, een jaar geleden opgenomen met Roel Goyens.

Liaison Publiek loopt van 28 november tot 3 december. Het volledige programma vindt u hier.
Lees meer over onze acties

Première film 'Wonen: een recht of een spel' op 30 november in Brussel

10/11/2017

Mensen uit de groep ‘Change Anneessens’ (De Buurtwinkel) en ‘Sasedu’ (La Rue) gingen samen aan de slag rond het thema wonen, nog altijd brandend actueel in Brussel. Het resultaat is een film die het midden houdt tussen fictie en documentaire. Mensen uit beide groepen nemen zelf het acteerwerk voor hun rekening en werkten ook de verhaallijnen uit. Coaching gebeurde door Centre Video Bruxelles.

Bekijk hier de trailer.

 

Wil je de première van de film meemaken? Afspraak op 30 november om 19 uur (deuren open vanaf 18.30 uur) in de Beursschouwburg, Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel.

 

Blijf op de
hoogte

Via onze nieuwsbrief

Indien u via e-mail op de hoogte wenst te blijven, kan u zich hier inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Via Facebook

Via Twitter