05-03-2020

Picknick Solidair voor 50 jaar Welzijnszorg op 30 mei in Leuven

Terug

Kom mee picknicken om te tonen dat je solidair bent met mensen in armoede en kwetsbare groepen! En om te vieren dat we al 50 jaar samen met Welzijnszorg strijden tegen armoede. Jij brengt je picknick mee. Welzijnszorg zorgt voor muziek, informatie, (gezins)animatie, bezoeken, workshops, een podiumprogramma en de uitreiking van de Prijs Armoede Uitsluiten.

We plakken de solidariteitsmuur vol met jouw affiches! Bereid er eentje voor, samen met je vrijwilligers en/of collega’s. Want jij kunt je steentje bijdragen! Lees op Welzijnszorg.be/Solidariteitsmuur hoe jullie aan de slag kunnen gaan om samen affiches tegen armoede te maken. Iedereen is welkom op dit gratis evenement op zaterdag 30 mei op het Hooverplein in Leuven. Ontdek het programma en schrijf je als groep in via de website www.welzijnszorg.be. Dan liggen jullie goodiebags alvast klaar!

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.