De energiepremie van de overheid wordt rechtstreeks aan iedereen gestort via de energieleverancier. Sommige mensen willen deze premie graag doorstorten aan mensen die er ├ęcht nood aan hebben. De lokale verenigingen van het Netwerk tegen Armoede bieden een warm onthaal, zonder drempels, voor iedereen die het nodig heeft.

Hoe kan jij helpen als...

Recent nieuwsWe luisteren ook naar jouw verhaal

Schenk de energiepremie en geef jouw warmte door

De energiepremie van de overheid wordt rechtstreeks aan iedereen gestort via de energieleverancier. Sommige mensen willen deze premie graag doorstorten aan mensen die er ├ęcht nood aan hebben. De lokale verenigingen van het Netwerk tegen Armoede bieden een warm onthaal, zonder drempels, voor iedereen die het nodig heeft. Bij een kop koffie, thee of soep of tijdens een activiteit helpen ze om kwetsbare mensen uit hun sociaal isolement te halen, sterker te maken, problemen aan te pakken en na te denken over structurele oplossingen in de strijd tegen armoede en uitsluiting. De verenigingen helpen mensen bij het beheer van hun energiefactuur en de contacten met de energieleverancier, geven tips om energiezuinig te leven...

Schenk jouw energiepremie aan een vereniging van het Netwerk tegen Armoede en geef zo jouw warmte door aan mensen in een kwetsbare positie.

Lees meer over hoe wij en onze verenigingen het verschil maken.

Deel jouw verhaal met ons

Contacteer ons

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.