Terug

Projectoproep van het Departement Cultuur, Jeugd en Media.

Wat?

De coronamaatregelen hebben een invloed op de basisbehoeften van kinderen en jongeren die in maatschappelijk kwetsbare situaties opgroeien. Doelstelling van deze oproep is om maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren opnieuw en sterker te connecteren met de buurt en de samenleving. Deze projectoproep heeft betrekking op het vrijetijdsaanbod. Het kan gaan om digitale of fysieke activiteiten rond jeugd, sport, cultuur en welzijn. Per project wordt maximaal 100 000 euro toegekend.

Voor wie?

De oproep richt zich prioritair, maar niet uitsluitend, tot organisaties binnen de beleidsdomeinen Cultuur, Jeugd, Sport en Welzijn. Ze moeten kunnen aantonen dat ze rechtstreeks werken met maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren van 3 tot 30 jaar en ze worden geconfronteerd met directe problemen door de COVID-19-maatregelen, waardoor de werking ten aanzien van hun doelgroep onder druk staat. Of ze spelen met het initiatief in op nieuwe noden die gelinkt zijn aan de coronacrisis en de daaruit voortvloeiende maatregelen.

Hoe?

De projectvoorstellen kunnen vanaf maandag 11 mei 2020 via KIOSK worden ingediend. De projectvoorstellen moeten ten laatste op vrijdag 22 mei 2020 worden ingediend.

Je kan de volledige tekst en alle info over indienen van deze projectoproep lezen op cjsm.be/jeugd/themas/projectoproep-het-kader-van-generatie-veerkracht.

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.