12-05-2022

Netwerk tegen Armoede zoekt versterking met drie nieuwe collega's

Terug

Het Netwerk tegen Armoede is op zoek naar drie nieuwe collega's om het team te versterken en de 57 verenigingen waar mensen in armoede het woord nemen te ondersteunen en inhoudelijk te versterken. We zoeken:

  • een netwerkondersteuner (100%)
    Als netwerkondersteuner ben je er in de eerste plaats voor onze verenigingen. Hun vragen en noden staat centraal in jouw agenda en takenpakket. Jouw hoofdtaak is het ondersteunen van één onze lidorganisaties, zijnde een deel van de 57 Verenigingen Waar Armen het Woord Nemen. Concreet ben je de eerste aanspreekpersoon voor ongeveer 25 verenigingen van een 3-tal regio’s in Vlaanderen. Je fungeert indien nodig ook als aanspreekpunt voor lokale overheden, organisaties, partners en verbindt actief met ons netwerk van verenigingen waar armen het woord nemen. Het is aan jou om mee de kennis en opgebouwde expertise van de verenigingen te ontsluiten.
  • een netwerkcoördinator (80% tot 100%)
    Als netwerkcoördinator maak je deel uit van een driekoppig coördinatieteam en werk je mee aan het realiseren van de missie, visie en het strategisch meerjarenplan 2021-2025. Als lid van het coördinatieteam ben je een bondgenoot in het verder optimaliseren van onze interne werking. Je geeft mee vorm aan het strategisch beleid en de uitvoering ervan onder leiding van de algemeen coördinator. In jouw functie als netwerkcoördinator fungeer je als een ervaren coach voor een gedreven team van netwerkondersteuners en lever je ook zelf een directe bijdrage aan het ondersteunen van één onze lidorganisaties, zijnde 57 Verenigingen Waar Armen het Woord Nemen.
  • een beleidscoördinator (80% tot 100%).
    Als beleidscoördinator maak je deel uit van een driekoppig coördinatieteam en werk je mee aan het realiseren van de missie, visie en het strategisch meerjarenplan 2021-2025. Als lid van het coördinatieteam ben je een bondgenoot in het verder optimaliseren van onze interne werking. Je geeft mee vorm aan het strategisch beleid en de uitvoering ervan onder leiding van de algemeen coördinator. In jouw functie als beleidscoördinator fungeer je als een ervaren coach voor een gedreven team van beleidsmedewerkers en lever je ook zelf een directe bijdrage aan het beleidswerk op een aantal transversale of actuele thema’s.

Interesse? Stel je ten laatste op 2 juni 2022 kandidaat.

Vacature voor netwerkondersteuner

Bekijk de vacature

Vacature voor netwerkcoördinator

Bekijk de vacature

Vacature voor beleidscoördinator

Bekijk de vacature

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.