12-02-2024

Gezocht: communicatiemedewerker Netwerk tegen Armoede

Terug

Het Vlaams Netwerk tegen Armoede is op zoek naar een communicatiemedewerker (80% tot 100%) voor bepaalde duur (tot 31/12/2024). Ben jij een armoedebestrijder? Heb je zin om mee te werken aan de communicatie en beeldvorming van het Netwerk tegen Armoede? Stel je mee de stem van mensen in armoede centraal? Heb je een vlotte pen en ben je een enthousiaste spreker? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem contact met communicatieverantwoordelijke Gert Van Tittelboom via gert.vantittelboom@netwerktegenarmoede.be.

Bezorg jouw kandidatuur uiterlijk op 23 februari 2024 aan Zakelijk en HR Coördinator Jan Van Damme via jan.vandamme@netwerktegenarmoede.be. Stuur een persoonlijke motivatiebrief met jouw cv, waaruit jouw opleiding(en), jouw ervaring en jouw professionele loopbaan duidelijk blijken.

Vacature communicatiemedewerker (80 à 100%)

Bekijk de vacature

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.