20-06-2024

Lanceringsmoment Sterk Vrouwenwerk-toolkit en podcast

Terug

Lanceringsmoment Sterk Vrouwenwerk-toolkit en podcast

Hoe versterken we de arbeidsmarktpositie van vrouwen in armoede?

Vrouwen in armoede ondervinden heel wat hindernissen richting betaald, vast en werkbaar werk. Met Sterk Vrouwenwerk willen het Netwerk tegen Armoede en ZIJkant de kansen van vrouwen op een duurzame job versterken. Het voorbije anderhalf jaar begeleidden we twee groepen vrouwen en hielpen we Colruyt Group bij het bouwen aan een inclusief HR-beleid.

Welkom op het lanceringsmoment van de Sterk Vrouwenwerk-toolkit met concrete aanbevelingen voor trajectbegeleiders, bedrijven en beleidsmedewerkers. Via de organisaties en deelneemsters kom je meer te weten over de bevindingen van het project. In een panelgesprek gaan Sterk Vrouwenwerk-ambassadeurs samen met Colruyt Group en VDAB dieper in op de omzetting van de aanbevelingen naar de praktijk.

Wanneer? Woensdag 3 juli van 9u30 tot 13u00.
Waar? Muntpunt: Munt 6, 1000 Brussel.

Inschrijven? Verzeker je deelname door je in te schrijven via onderstaande link.

Kom naar het lanceringsmoment

Schrijf je in

Sterk Vrouwenwerk-podcast

Audiomaker Jade Yorks ving de verhalen van deelneemsters en de Sterk Vrouwenwerk-trajectbegeleiding in een vierdelige podcast! De première krijg je te horen tijdens het lanceermoment op 3 juli in Muntpunt. Daarna zal je de podcast terugvinden op onze website.

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.