Terug

Clip 'It could happen to you too'

Ambassadeur Tom Helsen zet zijn schouders mee onder onze 20e verjaardag. Hij maakte kennis met onze verenigingen tijdens de Startdag in januari 2023. Daarna deed hij de ronde van een aantal verenigingen voor een reeks warme ontmoetingen.

Tom is ook ge├źngageerd in onze vereniging Buurtwerk 't Lampeke in Leuven. Hij is er wekelijks vrijwilliger in de sociale kruidenier van de vereniging. Hij is enorm begaan met mensen in een kwetsbare positie.

Hij schreef speciaal voor ons een solidariteitslied 'It could happen to you too' en zong het lied in primeur tijdens de Startdag. Hij roept mensen op om niet aan de zijlijn te blijven staan en te oordelen over mensen in armoede. Armoede is helaas iets wat iedereen kan overkomen. Hij bracht het lied ook live tijdens het Toekomstcongres. De beelden van de ontmoeting met de verenigingen zijn mee opgenomen in een warme, verbindende clip bij het lied.

Tom Helsen over zijn rol als ambassadeur met een stukje van zijn solidariteitslied

Zin om je Tom Helsen

Volg ons


Blijf op de hoogte

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Steun ons nu

Uw steun helpt mensen om een toekomst uit te bouwen en de strijd aan te binden met armoede en sociale uitsluiting. Help mensen in armoede zichzelf te helpen.

Steun ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikersgemak te verbeteren.
Ik ga akkoord.  Lees meer.